Zorgboerderij Bergen op Zoom

Zorgboerderij Bergen op Zoom

  • De persoonlijke relatie met de boer(in)
  • Zinvolle en leerzame activiteiten
  • De veilige, groene en vertrouwde omgeving van de boerderij
  • Het aanbod van zorg in een niet medische context
  • Zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van cliënten staat centraal
Zorgboerderij Bergen op Zoom

https://zorgboerderijregiozeeland.nl/ Zorgboerderij Bergen op Zoom

Sinds november 2010 bieden wij als zorgboerderij Geusje’s Stee verschillende vormen van dagbesteding en dagopvang in Bergen op Zoom en omgeving aan voor cliënten vanaf 18 jaar met een beperking en/of een specifieke hulpvraag. Hierbij kunt u onder andere denken aan kinderen met autisme, ADHD, PD-NOS, etc. Bij onze zorgboerderij Bergen op Zoom wordt gezonde zorg op maat, met liefde en toewijding gegeven.

De werkzaamheden op zorgboerderij Bergen op Zoom

Bij onze zorgboerderij Bergen op Zoom staat een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden centraal. Werkzaamheden die in de dagelijkse gang van zaken van de boerderij plaatsvinden. Met als uitgangspunt dat onze cliënten dagelijks plezier beleven en zinvol en afwisselend werk kunnen doen.

Qua werkzaamheden kunt u onder andere denken aan het verzorgen van de dieren op de boerderij, diverse huishoudelijke werkzaamheden, het werken in de moestuin, het bakken van koeken en taarten, het maken van leuke cadeautjes en woonaccessoires en het werken in onze eigen winkel Geusje’s Hut.

Zorgboerderij Bergen op Zoom en Zeeland, dagbesteding die zinvol is!

Zorgboerderij Bergen op Zoom

Geusje’s Stee: de leukste zorgboerderij in de omgeving

De fijnste dagbesteding in de regio Bergen op Zoom vindt u bij Geusje’s Stee. Twijfelt u nog over welke vorm van dagbesteding u, uw zoon of uw dochter wilt gaan volgen? Dan kan er bij ons stage gelopen worden. Zo kunt u zelf zien of ons aanbod en onze werkzaamheden aansluiten bij datgene wat u zoekt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide mogelijkheden? Kom dan tijdens openingstijden vrijblijvend langs aan de Korteweegje 52 in Nieuwe Tonge. En ervaar zelf wat zorgboerderij Bergen op Zoom voor u kan betekenen.

Summary
Zorgboerderij Bergen op Zoom
Article Name
Zorgboerderij Bergen op Zoom
Description
Zorgboerderij Bergen op Zoom beschrijft wat er allemaal te doen is bij Geusje's Stee. Deze zorgboerderij heeft vele leuke vormen van dagbesteding en dagopvang. Speciaal voor kinderen met authisme, ADHD, PD-NOS etc.
Author
Publisher Name
LOM
Publisher Logo