Dagbesteding Middelharnis

Dagbesteding Middelharnis

  • Uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en werkzaamheden
  • Veel meer dan dagbesteding alleen
  • Zinvol en afwisselend
  • Plezier staat bij ons altijd centraal
  • Een veilige omgeving op de boerderij
Dagbesteding Middelharnis Geusjes Stee

Dagbesteding Middelharnis Geusjes Stee

Wanneer u op zoek bent naar dagbesteding Middelharnis, bent u bij Zorgboerderij Geusje’s Stee aan het juiste adres. Het hebben van werk en/of een zinvolle dagbesteding is een fundamenteel element in ieders leven. Dus ook in het leven van mensen met een (verstandelijke) beperking. Sinds november 2010 bieden wij dagbesteding in Middelharnis en omgeving aan voor cliënten vanaf 18 jaar met een beperking en/of een specifieke hulpvraag. Hierbij kunt u onder andere denken aan kinderen met autisme, ADHD, PD-NOS, etc.

De mogelijkheden van dagbesteding Middelharnis

Zoals gezegd hebben we bij dagbesteding Middelharnis een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en werkzaamheden: meewerken in de moestuin, het verzorgen van dieren, het maken van leuke cadeautjes en homedecoratie, het bakken van verschillende lekkernijen, huishoudelijke werkzaamheden en meehelpen in Geusje’s Hut. Het uitgangspunt bij al deze werkzaamheden is dat de cliënten dagelijks plezier beleven en zinvol en afwisselend werk kunnen doen.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen

Twijfelt u nog over de verschillende vormen van dagbesteding? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij Geusje’s Stee: dagbesteding Middelharnis. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wilt u zelf ervaren of u de werkzaamheden die wij uitvoeren leuk vindt? Ook dat is geen enkel probleem, want bij ons kunt u gewoon alvast stage komen lopen. Zo ervaart u zelf of onze dagbesteding datgene is waarnaar u op zoek bent.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Summary
Geusjes Stee, de zorgboerderij voor dagbesteding in Zeeland
Article Name
Geusjes Stee, de zorgboerderij voor dagbesteding in Zeeland
Description
Dagbesteding op zorgboerderij Geusjes Stee in Zeeland. Zinvol en afwisselende dagbesteding. Dit artikel gaat verder over de mogelijkheid om te reserveren bij Geusjes Stee.
Author
Publisher Name
LOM
Publisher Logo